Nedēļas nogalē “Herbalife 3×3 basketbola kausa” izšķirošās cīņas iepirkšanās un izklaides centrā “AKROPOLE Rīga”

Esiet informēti par notikumiem

04.08.2023

098A0219.jpg

5. un 6. augustā iepirkšanās un izklaides centrā “AKROPOLE Rīga” notiks “Herbalife” 3×3 basketbola kausa izcīņas finālturnīrs. Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Ukrainas komandas cīnīsies par galveno balvu – apmaksātu ceļazīmi uz FIBA 3×3 Pasaules tūres posma turnīru Ungārijā, dāvanām no “Herbalife”, kā arī “AKROPOLE” dāvanu kartēm: 1. vietas ieguvējiem – 1000 eiro vērtībā, 2. vietai – 600 eiro vērtībā, 3. vietai – 400 eiro vērtībā.

Kopš maija beigās notikušā “Herbalife 3×3 basketbola kausa” atklāšanas turnīra četru valstu komandas sešos posmos Jelgavā, Kandavā, Saulkrastos, Ogrē, Tukumā un Ventspilī noskaidrojušas 15 finālturnīra dalībnieces, kurām pievienosies 7. posma uzvarētāji. Finālturnīrā laukumā redzēsim vairākus Latvijas izlases kandidātus, kā arī kaimiņvalstu labākos 3×3 basketbolistus.

“Latvijas 3×3 basketbolistu starptautiskie panākumi apliecina augsto meistarības līmeni, savukārt ģenerālsponsora ”Herbalife” atbalsts, iepirkšanās un izklaides centra “AKROPOLE Rīga” viesmīlība un rīkotāju profesionalitāte sola iepriecināt gan “Herbalife 3×3 basketbola kausa” dalībniekus, gan skatītājus,” uzsver Latvijas Basketbola savienības prezidents Raimonds Vējonis.

“Kopš 1980. gada “Herbalife” ne tikai piedāvā virkni augstas kvalitātes uztura produktu, bet arī ir veido unikālu kopienu, kurā cilvēki var apgūt sabalansēta uztura principus un pievērsties aktīvākam un sportiskākam dzīvesveidam. Šogad pirmo reizi esam kļuvuši par šī lieliskā basketbola notikuma galveno sponsoru Latvijā, un esam patiesi priecīgi par visu komandu lieliskajiem sasniegumiem šajā turnīrā. Mēs lepojamies, ka mums ir iespēja popularizēt aktīvu dzīvesveidu sabiedrībā,” saka Olga Solntseva, “Herbalife” vecākā direktore Baltijas valstīs, Azerbaidžānā, Gruzijā, Armēnijā, Mongolijā, Kazahstānā, Uzbekistānā un Kirgizstānā.

“Mēs vienmēr priecājamies pie sevis rīkot dažādus notikumus, lai rīdziniekiem un pilsētas viesiem piedāvātu ne tikai aizraujošu iepirkšanos, bet arī pacilājošu laika pavadīšanu. Tāpēc mums ir prieks jau ceturto reizi uzņemt Latvijas basketbola talantus “AKROPOLE Rīga” telpās, kur apmeklētāji un līdzjutēji palīdz ar savu klātbūtni un skaļajām ovācijām. Mēs novēlam visām komandām izcilību un noturību izšķirošajās fināla spēlēs!” uzsver iepirkšanās un izklaides centra “AKROPOLE Rīga” vadītājs Valdis Portnajs.

Sestdien, 5. augustā, no plkst. 10.00 līdz 17.00 notiks grupu turnīru spēles, kurās piedalīsies vasaras sezonas 16 labākās vīriešu komandas.

Svētdien, 6. augustā, no plkst. 12.00 līdz 17.00 notiks izslēgšanas spēles.

Spēles tiešraidē varēs redzēt LBS YouTube kanālā, savukārt spēļu kalendāram un rezultātiem varēs sekot FIBA 3×3 portālā.