Herbalife 3×3 basketbola kauss – cīņa par ceļazīmi uz FIBA 3×3 Pasaules tūres posmu Debrecenā

Esiet informēti par notikumiem

12.05.2023

Latvijas Basketbola savienība noslēgusi sadarbības līgumus ar starptautisko uztura kompāniju “Herbalife” par atbalstu 3×3 basketbola turnīra seriāla “Herbalife 3×3 basketbola kauss” rīkošanai 2023. gada vasarā.

“Ar sacensību ģenerālsponsora ”Herbalife” atbalstu daudzās Latvijas pilsētās varēsim sarīkot īstus 3×3 basketbola svētkus, popularizējot mūsu lielisko spēli un aktīvu dzīves veidu. Savukārt Latvijas spilgtāko 3×3 basketbola talantu un ārzemju viesu līdzdalība nodrošinās augstu sportisko līmeni. Mūs gaida aizraujoša 3×3 basketbola vasara!” uzsver Latvijas Basketbola savienības prezidents Raimonds Vējonis.

“”Herbalife” ir vadošais veselības un labsajūtas jomas uzņēmums un kopiena, kas maina cilvēku dzīves, piedāvājot lieliskus uztura produktus un biznesa iespējas mūsu neatkarīgajiem partneriem jau kopš 1980. gada. Mēs esam patiesi priecīgi par šo sadarbību, un tā palīdzēs popularizēt vienu no mūsu vērtībām – sportisku un aktīvu dzīvesveidu – teju visā Latvijā. Kopā ar mūsu neatkarīgajiem partneriem, kā arī 3×3 basketbola faniem, mūs sagaida lieliska vasara. Mēs atbalstīsim un iedrošināsim visas komandas, kas piedalīsies turnīrā,” saka Nina Kandelaki, “Herbalife” reģionālā viceprezidente.

“Herbalife 3×3 basketbola kauss” programmā paredzēti septiņi posmi un finālturnīrs Rīgā, iepirkšanās un izklaides centra “AKROPOLE Rīga”.

Herbalife_3x3_basketbola_kauss_1035x558.png

28. maijā - Jelgava
4. jūnijā - Kandava
30. jūnijā - Saulkrasti
8. jūlijā - Ogre
15. jūlijā - Tukums
29. jūlijā - Ventspils
4. augusts - Alūksne
5.-6. augusts - Rīga, “Akropole

Sacensībās varēs piedalīties gan Latvijas, gan ārzemju komandas (2007. dzimšanas gads un vecāki).

“Herbalife 3×3 basketbola kauss” galvenās balva – apmaksāta ceļazīme uz FIBA 3×3 Pasaules tūres posma turnīru Debrecenā, Ungārijā no 26. līdz 27. augustam. Labākās komandas balvās saņems gan dāvanas no “Herbalife”, gan “AKROPOLE” dāvanu kartes: 1. vietas ieguvējiem – 1000 EUR, 2. vietai – 600 EUR, 3. vietai – 400 EUR.