Herbalife turpina sadarbību ar Krištianu Ronaldu kā ekskluzīvs futbolista uztura produktu sponsors

Esiet informēti par notikumiem

23.06.2023

Herbalife_CR_Gym_688x1024.png


Starptautiskā kompānija Herbalife, kas specializējas kvalitatīvu produktu izstrādē un ražošanā sabalansētam uzturam un veselīgam dzīvesveidam, paziņo par sponsorēšanas līguma atjaunošanu ar pasaules futbola zvaigzni Krištianu Ronaldu. Sadarbība starp kompāniju un sportistu aizsākās 2013. gadā.

"Mūsu kompānija ieiet jaunā attīstības fāzē, un mēs esam gandarīti, ka Krištianu mūs pavada ceļā uz kopīga mērķa sasniegšanu - atbalstīt pēc iespējas vairāk cilvēku viņu centienos uzlabot dzīves kvalitāti, izmantojot sabalansētu uzturu un regulāras fiziskās aktivitātes," komentē Maikls Džonsons, Herbalife direktoru padomes priekšsēdētājs un galvenais izpilddirektors.

Krištianu Ronaldu ir viens no izcilākajiem sportistiem pasaules futbola vēsturē. Komandu sastāvā viņš 34 reizes ir ieguvis nacionālos kausus, tostarp septiņas reizes Anglijā, Spānijā un Itālijā. Turklāt viņa arsenālā ir pieci UEFA Čempionu līgas kausi, četri FIFA komandu kausi, uzvara Eiropas čempionātā un UEFA Nāciju līgā. Viņš ir arī pirmais spēlētājs vēsturē, kurš guvis vārtus piecos Pasaules čempionātos pēc kārtas.

Ne mazāk iespaidīgs ir sportista personīgo balvu saraksts. Ronaldu piecas reizes ir ieguvis "Zelta bumbu" (Balon d’Or), četras reizes "Zelta buci" (European Golden Shoes) un divas reizes FIFA gada labākā spēlētāja titulu. Profesionālās karjeras laikā viņš ir guvis vairāk nekā 830 vārtus un kļuvis par rezultatīvāko spēlētāju futbola vēsturē.

"Nu jau vairāk nekā 10 gadus Herbalife produkti ir daļa no mana uztura, kā mērķis ir sasniegt arvien jaunas sporta virsotnes," saka Krištianu Ronaldu. "Iespēja palīdzēt sportistiem visā pasaulē izprast sabalansēta uztura nozīmi, lai sasniegtu labāko sportisko sniegumu, man ir gan personīga, gan profesionāla uzvara."

Herbalife sporta produktu līnija ir paredzēta lietošanai pirms treniņa un sacensībām, to laikā un pēc tām. 2013. gadā sadarbībā ar Krištianu Ronaldu kompānija izstrādāja uztura bagātinātāju Herbalife24® CR7 Drive profesionāliem atlētiem un sportistiem amatieriem, kuri vēlas uzlabot savu sportisko sniegumu.

Herbalife ir oficiālais sponsors vairāk nekā 190 sportistiem, komandām un sporta pasākumiem visā pasaulē. Daloties ar savām zināšanām par uzturu un augstas kvalitātes produktiem, kuru pamatā ir jaunākie zinātniskie pētījumi, Herbalife palīdz sportistiem demonstrēt augstus sportiskos sasniegumus.