Izejvielas

Izvēloties pēc visiem rādītājiem ideālas sastāvdaļas, mēs turpinām to apstrādi.

Mēs ļoti rūpīgi attiecamies pret mūsu produktu sastāvdaļu izvēli, radīšanu un sagatavošanu.

Augstas kvalitātes izejvielas

Katrai no tām ir vajadzīga noteikta tehnoloģija: sojas pupiņas pārvērš beztauku pārslās, no alvejas lapām tiek iegūta želeja un sula, bet kaltētās un sasmalcinātās tējas lapas tiek iemērktas karstā ūdenī, līdz tiek iegūts ekstrakts. Tā mūsu sastāvdaļas kļūst par augstas kvalitātes izejvielām.

Daudzpakāpju pārbaudes posms

Katrā ražošanas stadijā mēs veicam daudzpakāpju testēšanas posmus, lai nodrošinātu to, ka mūsu produkti atbilst stingrajām Herbalife prasībām un visām labas ražošanas prakses (GMP) prasībām.

Jo īpaši izejvielu pārstrādes posmā mēs veicam izejvielu ķīmiskās un kvalitātes analīzi, lai noteiktu vitamīnu un lietderīgo komponentu koncentrāciju, kā arī kontrolējam to tīrību un drošumu.

Jaunākie zinātnes sasniegumi

Zinātnieki un speciālisti Deivida Hībera, Herbalife Zinātniskās konsultatīvās padomes priekšsēdētāja, Kalifornijas Universitātes (ASV) Cilvēka uztura centra direktora, vadībā izmanto visjaunākos zinātnes sasniegumus katrā mūsu darba posmā.