Izejvielas

Izvēloties pēc visiem rādītājiem ideālas sastāvdaļas, mēs turpinām to apstrādi.

Mēs ļoti rūpīgi attiecamies pret mūsu produktu sastāvdaļu izvēli, radīšanu un sagatavošanu.

Augstas kvalitātes izejvielas

Katrai no tām ir vajadzīga noteikta tehnoloģija: sojas pupiņas pārvērš beztauku pārslās, no alvejas lapām tiek iegūta želeja un sula, bet kaltētās un sasmalcinātās tējas lapas tiek iemērktas karstā ūdenī, līdz tiek iegūts ekstrakts. Tā mūsu sastāvdaļas kļūst par augstas kvalitātes izejvielām.

Daudzpakāpju pārbaudes posms

Katrā ražošanas stadijā mēs veicam daudzpakāpju testēšanas posmus, lai nodrošinātu to, ka mūsu produkti atbilst stingrajām Herbalife prasībām un visām labas ražošanas prakses (GMP) prasībām.

Jo īpaši izejvielu pārstrādes posmā mēs veicam izejvielu ķīmiskās un kvalitātes analīzi, lai noteiktu vitamīnu un lietderīgo komponentu koncentrāciju, kā arī kontrolējam to tīrību un drošumu.

Jaunākie zinātnes sasniegumi

Zinātnieki un speciālisti, Herbalife zinātniski konsultatīvās padomes priekšsēdētāja, ASV Kalifornijas universitātes Cilvēka uztura centra direktora, medicīnas doktora Deivida Hībera, kā arī Herbalife Zinātniski konsultatīvās padomes locekļa un Nobela prēmijas laureāta* Luisa Ignarro vadībā, izmanto visprogresīvākos zinātnes sasniegumus katrā mūsu darba stadijā.

* Nobela fonds ir patstāvīga organizācija un tā nesniedz nekāda veida ekspertu novērtējumu Herbalife® produkcijai.